Kerstdecoratie winkelcentra 2020

In tijden van Corona en bijbehorende regelgevingen is het helaas niet mogelijk om evenementen te organiseren. Wel kunnen wij onze tijd steken in het aanpassen, aanvullen of volledig vernieuwen van seizoensdecoratie. Momenteel is NH e.d. bezig met de voorbereidingen om verschillende winkelgebieden in Heemskerk en Beverwijk te voorzien van sfeervolle Kerstdecoratie.  

Uiteraard maken wij alleen gebruik van goedgekeurde, brandvertragende decoratie, speciaal ontwikkeld voor de professional. 

Sinterklaasbeleving Wijkerbaan

In de voorgaande jaren zette NH e.d. zich trouw in voor een feestelijke intocht van Sinterklaas en zijn Pieten. Altijd compleet met zakken strooigoed, muziekpieten en tijd voor persoonlijk contact met  jong en oud. Helaas ziet alles er in 2020 anders uit. Om de kinderen van Beverwijk en Heemskerk tóch even dat Sinterklaasgevoel te geven, hebben wij een serie persoonlijke gesprekken geregeld via een live-verbinding met Sinterklaas: de Sinterklaasbeleving Wijkerbaan. 

Voorbereidingen Werkkamer van Sinterklaas

Na 3 jaar nieuwsgierige kinderhandjes was de kamer van de Sint wel toe aan een opfrisbeurt. We gaan ons 4e jaar geheel Coronaproof tegemoet met een vernieuwde look.

 

Pepernotenpuzzeltocht

Dat Piet leert lezen met een leesplankje, dat weten we nu. Maar leren rekenen, dat doe je natuurlijk met pepernoten! En op zaterdag 1 december mochten de kinderen ook deze heerlijke sommen maken. Natuurlijk werden ook de schoencadeautjes opgehaald bij de Werkkamer van Sinterklaas! Er waren weer vele Pieten aanwezig om alle kinderen te helpen.

Sinterklaas op de Wijkerbaan

Traditiegetrouw doet Sinterklaas op de woensdagmiddag de Wijkerbaan aan. Ook dit jaar was hij weer met zijn Pietenband aanwezig. Ook konden de kinderen weer een schoentje knutselen en inleveren bij de Werkkamer van Sinterklaas.