Agenda

Update na persconferentie 13 oktober 2020:

Momenteel worden er in verband met de Corona richtlijnen geen openbare evenementen georganiseerd. Wel zijn wij achter de schermen druk bezig met een Sinterklaasbeleving voor de kinderen uit Beverwijk en Heemskerk. Hierover later meer.

 

 

 

Werkkamer van Sinterklaas

Zodra de tassen en zakken gevuld zijn met snoep en de lampionnen weer opgeborgen mogen worden, komen de Verbouwpieten de Werkkamer van Sinterklaas weer in orde maken. 

Juist dit jaar is het van groot belang dat Sinterklaas in de Wijkerbaan terecht kan. Een rustige en veilige werkplek is de Sint veel waard. 

Wil jij ook een schoen zetten in de Werkkamer van Sinterklaas?

Kleur en knutsel deze schoen en vergeet vooral je naam en leeftijd niet in te vullen! Je mag hem thuis maken en versieren. Klaar? Lever hem dan in, uiterlijk op maandag 30 november 2020. De vellen zijn te downloaden of op te halen bij de Werkkamer van Sinterklaas. 

Je schoen kan je inleveren in de rode lade in de muur van de Werkkamer van Sinterklaas.

Op woensdag 2 december 2020 kan je bij de Werkkamer van Sinterklaas tussen 13:30 en 15:30 je cadeautje bij Piet ophalen.

Oudere berichten:

 

27 augustus t/m 30 augustus, Beverwijk

Bouwstad Meerestein

Ook dit jaar dragen de mensen achter NH e.d. weer hun steentje bij aan het leukste huttenbouwdorp van Noord-Holland. Dit jaar is het thema: Bouwstad Beweegt!

 

Niet alleen bouwen we de mooiste hutten met de kinderen, maar moedigen hen ook aan om ook de rest van het jaar een actieve levensstijl te behouden.

donderdag 27 september, Beverwijk

55+ dag op de Wijkerbaan

Namens de Ondernemersvereniging Wijkerbaan organiseert NH e.d. een gezellige 55+ dag in het winkelcentrum. 

Doe mee aan de rollatorrace, laat u informeren bij diverse stands en geniet van heerlijke hapjes.

woensdag 31 oktober

Halloween op de Wijkerbaan

Woensdag 31 oktober is het Halloween. Kom jij ook naar de Wijkerbaan? Kom een kijkje nemen bij het Heksenhuisje, maar pas op! De griezels volgen je....

Laat zien dat je niet bang bent en kom een snoepje halen, laat je schminken of doe mee aan de pompoenworkshop (vanaf 12 jaar of onder begeleiding van een ouder).

woensdag 28 november, Beverwijk

Intocht Sinterklaas Wijkerbaan

Op woensdagmiddag komt de Sint traditiegetrouw de Wijkerbaan bezoeken. Samen met het Pietenblaasorkest neemt hij een kijkje in de winkels, schudt handjes en neemt de tijd voor alle kinderen. Ook zijn er weer Knutselpieten van de partij om samen met de kinderen een schoentje te maken.

 

zaterdag 1 december, Beverwijk

Schoencadeautjes ophalen

Kom bij de Werkkamer van Sinterklaas jouw geknutselde schoen mét cadeautje ophalen.

zaterdag 8 december, Beverwijk

Kerstmarkt in de Wijkerbaan

Komt u ook naar onze knusse, gezellige markt? Ook de Kerstman is weer van de partij!

Voor deze markt zijn er nog kramen beschikbaar. Wilt u ook een kraam huren deze dag? Vul dan het aanvraagformulier in.