Kerstdecoratie winkelcentra 2020

In tijden van Corona en bijbehorende regelgevingen is het helaas niet mogelijk om evenementen te organiseren. Wel kunnen wij onze tijd steken in het aanpassen, aanvullen of volledig vernieuwen van seizoensdecoratie. Momenteel is NH e.d. bezig met de voorbereidingen om verschillende winkelgebieden in Heemskerk en Beverwijk te voorzien van sfeervolle Kerstdecoratie.  

Uiteraard maken wij alleen gebruik van goedgekeurde, brandvertragende decoratie, speciaal ontwikkeld voor de professional. 

Sinterklaasbeleving Wijkerbaan

In de voorgaande jaren zette NH e.d. zich trouw in voor een feestelijke intocht van Sinterklaas en zijn Pieten. Altijd compleet met zakken strooigoed, muziekpieten en tijd voor persoonlijk contact met  jong en oud. Helaas ziet alles er in 2020 anders uit. Om de kinderen van Beverwijk en Heemskerk tóch even dat Sinterklaasgevoel te geven, hebben wij een serie persoonlijke gesprekken geregeld via een live-verbinding met Sinterklaas: de Sinterklaasbeleving Wijkerbaan. 

Voorbereidingen Werkkamer van Sinterklaas

Na 3 jaar nieuwsgierige kinderhandjes was de kamer van de Sint wel toe aan een opfrisbeurt. We gaan ons 4e jaar geheel Coronaproof tegemoet met een vernieuwde look.

 

Pepernotenpuzzeltocht

Dat Piet leert lezen met een leesplankje, dat weten we nu. Maar leren rekenen, dat doe je natuurlijk met pepernoten! En op zaterdag 1 december mochten de kinderen ook deze heerlijke sommen maken. Natuurlijk werden ook de schoencadeautjes opgehaald bij de Werkkamer van Sinterklaas! Er waren weer vele Pieten aanwezig om alle kinderen te helpen.

Sinterklaas op de Wijkerbaan

Traditiegetrouw doet Sinterklaas op de woensdagmiddag de Wijkerbaan aan. Ook dit jaar was hij weer met zijn Pietenband aanwezig. Ook konden de kinderen weer een schoentje knutselen en inleveren bij de Werkkamer van Sinterklaas.

Stoere papadag op de Wijkerbaan

Op de zaterdag voor vaderdag konden sterke papa's zich meten in en om het winkelcentrum. De sterkste papa won een fantastisch BBQ pakket.

Verder kon men genieten van heerlijke proeverijen, clinics en profiteren van scherpe aanbiedingen.

Moederdag op de Wijkerbaan

De zaterdag voor moederdag mochten de moeders van Beverwijk en omstreken een draai geven aan het Rad van Fortuin, om zo kans te maken op mooie prijzen.

Paaseieren verven op de Wijkerbaan

Ieder jaar mogen kinderen op Goede Vrijdag een gipsen ganzenei komen beschilderen. Het ei, de verf, limonade en chocolade-eitjes worden aangeboden door de Ondernemersvereniging Wijkerbaan.

 

Voorjaarsdecoratie op de Wijkerbaan

In samenwerking met Effingo Reclame heeft NH e.d. in 2018 nieuwe voorjaarsdecoratie ontwikkeld voor Winkelcentrum Wijkerbaan in de vorm van banners.

Ja ik wil op de Wijkerbaan!

Op Valentijnsdag, 14 februari 2018, trouwde er een bijzonder koppel kosteloos in winkelcentrum Wijkerbaan. Zij kregen deze bruiloft helemaal cadeau van de winkeliers van de Wijkerbaan. Aan alle details is gedacht: boeket, bruidstaart, buffet, en natuurlijk: de jurk!

Deze actie werd tijdens het gehele proces ondersteund door NH e.d. Wij verzorgden de website, beheerden de aanmeldingen, verzorgden het contact met de media en sponsors, en uiteindelijk regelden wij de bruiloft van het winnende koppel. 

Kerstmarkt 09-12-2017

NH e.d. verzorgde een gezellige kerstmarkt, compleet met Kerstman waarmee iedere bezoeker op de foto kon gaan.

Kerstdecoratie Winkelcentrum Wijkerbaan. 

De Kerstdecoratie in en om Winkelcentrum Wijkerbaan is een op maat gemaakte creatie van NH e.d.

In 2017 is er bijvoorbeeld uitgebreid met een kersttafereel op houten platen. NH e.d. heeft dit in eigen beheer ontworpen en gemaakt. Dit op maat gemaakte kunststukje werd ingezet als achtergrond voor de foto's met de Kerstman.

 

Sinterklaas op de Wijkerbaan

In 2017 mocht NH e.d. alle festiviteiten organiseren rondom Sinterklaas. We hebben flink uitgepakt met een intocht met Pietenband, een heuse Werkkamer van de Sint, een speurtocht en nog veel meer.

De Werkkamer werd volledig met de hand gemaakt door NH e.d. in een leegstaand pand binnen het winkelcentrum. 

De gevel is opgebouwd uit houten platen, behangen en met de hand beschilderd. Via een doorgeefluik konden schoentjes worden ingeleverd. Vlak voor Pakjesavond deelden Pieten via dit luik de gevulde schoentjes weer uit aan de kinderen.

Ook de binnenzijde is volledig aangekleed in een stijl die bij de Goedheiligman past. Denk hierbij aan een inpaktafel, schilderijen, schatkist met gouden (chocolade-)munten, open haard en comfortabele stoel. 

Dagelijks werden flexibele etalagepoppen, verkleed als Sint of Piet, in wisselende poses in de Werkkamer geplaatst. Hierdoor leek het alsof er altijd druk werd gewerkt. 

Feestelijke her-opening van de Wijkerbaan

Het winkelcentrum is grondig gerenoveerd, en op 11 november 2017 werden de werkzaamheden officieel afgerond. 

NH e.d. mocht de decoratie van de Wijkerbaan, de omgeving van het winkelcentrum en de feestzaal verzorgen, geheel in de sfeer van Sint Maarten.

Bouwstad Meerestein

Al jaren onderhouden wij vrijwillig de website en Facebookpagina van Bouwstad Meerestein, het leukste huttenbouwdorp van Noord-Holland. Uiteraard zijn wij die week zelf ook aanwezig als vrijwilligers.

Zie ook: www.bouwstadmeerestein.nl